• Login
    Search 
    •   DSpace Home
    • FACULTAD DE INDUSTRIAS ALIMENTARIAS
    • Search
    •   DSpace Home
    • FACULTAD DE INDUSTRIAS ALIMENTARIAS
    • Search
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Search

    Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

    Filters

    Use filters to refine the search results.

    Now showing items 1-1 of 1

    • Sort Options:
    • Relevance
    • Title Asc
    • Title Desc
    • Issue Date Asc
    • Issue Date Desc
    • Results Per Page:
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
    Thumbnail

    Comparación físico-química y reológica de harinas: trigo (Triticum aestivum), centeno (Secale cereale) y triticale (x Triticosecale) en elaboración de pan 

    Anticona Galindo, Akemi Luz (Universidad Nacional Agraria La Molina, 2017)
    Con el fin de evaluar el potencial de las harinas sucedáneas como ingredientes en panificación se realizó la sustitución de la harina integral de centeno (Secale cereale L.) y triticale (X Triticosecale wittmack) en la ...


    Av. La molina s/n - La molina
    Tel: 614-7800


    Contact Us | Send Feedback
     

     

    Browse

    All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

    My Account

    LoginRegister

    Discover

    Author
    Anticona Galindo, Akemi Luz (1)
    Subject
    Análisis organoléptico (1)
    Composición de los alimentos (1)
    Evaluación (1)
    Harina de centeno (1)
    Harina de trigo (1)
    Harina de Triticale (1)
    Harinas de cereales (1)Harinas sucedáneas (1)
    Métodos estadísticos (1)
    Pan (1)... View MoreDate Issued
    2017 (1)
    Has File(s)Yes (1)


    Av. La molina s/n - La molina
    Tel: 614-7800


    Contact Us | Send Feedback