• Login
    Search 
    •   DSpace Home
    • FACULTAD DE INDUSTRIAS ALIMENTARIAS
    • Search
    •   DSpace Home
    • FACULTAD DE INDUSTRIAS ALIMENTARIAS
    • Search
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Search

    Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

    Filters

    Use filters to refine the search results.

    Now showing items 1-1 of 1

    • Sort Options:
    • Relevance
    • Title Asc
    • Title Desc
    • Issue Date Asc
    • Issue Date Desc
    • Results Per Page:
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
    Thumbnail

    Manual de gestión de calidad para la empresa Prolac basado en la metodología de las 5S 

    Hostia Noblecilla, Geraldine Jazmin; Ayala Meneses, Andrea del Carmen (Universidad Nacional Agraria La Molina, 2018)
    La metodología de las 5S toma su nombre de las cinco palabras japonesas que inician con la letra S: Seiri (Clasificación), Seiton (Orden), Seiso (Limpieza), Seiketsu (Estandarización) y Shitsuke (Disciplina), las cuales ...


    Av. La molina s/n - La molina
    Tel: 614-7800


    Contact Us | Send Feedback
     

     

    Browse

    All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

    My Account

    LoginRegister

    Discover

    Author
    Ayala Meneses, Andrea del Carmen (1)
    Hostia Noblecilla, Geraldine Jazmin (1)SubjectControl de la calidad (1)Empresas privadas (1)Evaluación (1)Higiene de los alimentos (1)Manual de gestión de calidad (1)Método de las 5S (1)Normas (1)Perú (1)Productos lácteos (1)
    PROLAC (1)
    ... View MoreDate Issued2018 (1)Has File(s)Yes (1)


    Av. La molina s/n - La molina
    Tel: 614-7800


    Contact Us | Send Feedback