• Login
    Search 
    •   DSpace Home
    • UNALM - ESCUELA DE POSGRADO
    • MAESTRÍAS
    • Search
    •   DSpace Home
    • UNALM - ESCUELA DE POSGRADO
    • MAESTRÍAS
    • Search
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Search

    Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

    Filters

    Use filters to refine the search results.

    Now showing items 1-1 of 1

    • Sort Options:
    • Relevance
    • Title Asc
    • Title Desc
    • Issue Date Asc
    • Issue Date Desc
    • Results Per Page:
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
    Thumbnail

    Determinación de la calidad sensorial de palitos de maíz con sabor a queso mediante el método del perfil de textura del consumidor 

    Valdez Arana, Jenny del Carmen (Universidad Nacional Agraria La Molina, 1999)
    La presente investigación consiste en la aplicación de las técnicas de evaluación sensorial del perfil de textura del consumidor y perfil de textura a palitos de maíz con sabor a queso con miras a la determinación de calidad ...



    Av. La Molina s/n - La Molina
    Tel: 614-7800

    Contact Us | Send Feedback

     

     

    Browse

    All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

    My Account

    LoginRegister

    Discover

    AuthorValdez Arana, Jenny del Carmen (1)Subject
    Alimentos preparados (1)
    Análisis organoléptico (1)
    Calidad de procesamiento (1)
    Control de calidad (1)
    Encuestas al consumidor (1)
    Evaluación (1)
    Extrusión (1)
    Harina de maíz (1)Maíz (1)
    Perú (1)
    ... View MoreDate Issued1999 (1)Has File(s)
    Yes (1)



    Av. La Molina s/n - La Molina
    Tel: 614-7800

    Contact Us | Send Feedback