• Login
    Search 
    •   DSpace Home
    • FACULTAD DE INDUSTRIAS ALIMENTARIAS
    • Dpto. Acad. Tecnología de Alimentos y Productos Agropecuarios
    • Search
    •   DSpace Home
    • FACULTAD DE INDUSTRIAS ALIMENTARIAS
    • Dpto. Acad. Tecnología de Alimentos y Productos Agropecuarios
    • Search
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Search

    Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

    Filters

    Use filters to refine the search results.

    Now showing items 1-1 of 1

    • Sort Options:
    • Relevance
    • Title Asc
    • Title Desc
    • Issue Date Asc
    • Issue Date Desc
    • Results Per Page:
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
    Thumbnail

    Propiedades tecnológicas de la carne de llama (Lama glama) marinada con cloruro sódico y fosfatos sometidas a congelación y descongelación 

    Carpio Cuadra, Giuliana Adelina (Universidad Nacional Agraria La Molina, 2015)
    En el presente estudio se evaluó el efecto de la congelación y descongelación en las propiedades tecnológicas de la carne de llama marinada con cloruro sódico y fosfatos. Se tomaron muestras de músculo Semimenbranosus de ...


    Av. La molina s/n - La molina
    Tel: 614-7800


    Contact Us | Send Feedback
     

     

    Browse

    All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

    My Account

    LoginRegister

    Discover

    Author
    Carpio Cuadra, Giuliana Adelina (1)
    SubjectCarne congelada (1)Cloruro sódico (1)
    Descongelación (1)
    Evaluación (1)Fosfatos (1)Llama (1)Maceración (1)Marinado (1)Perú (1)Procesamiento de alimentos (1)... View MoreDate Issued
    2015 (1)
    Has File(s)Yes (1)


    Av. La molina s/n - La molina
    Tel: 614-7800


    Contact Us | Send Feedback