• Login
    Search 
    •   DSpace Home
    • FACULTAD DE INDUSTRIAS ALIMENTARIAS
    • Dpto. Acad. Tecnología de Alimentos y Productos Agropecuarios
    • Search
    •   DSpace Home
    • FACULTAD DE INDUSTRIAS ALIMENTARIAS
    • Dpto. Acad. Tecnología de Alimentos y Productos Agropecuarios
    • Search
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Search

    Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

    Filters

    Use filters to refine the search results.

    Now showing items 1-1 of 1

    • Sort Options:
    • Relevance
    • Title Asc
    • Title Desc
    • Issue Date Asc
    • Issue Date Desc
    • Results Per Page:
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
    Thumbnail

    Extracción enzimática del aceite de Moringa (Moringa oleífera) con Prensa-Expeller y determinación de su tiempo de vida en anaquel 

    Fernández Sobrados, Jhoel (Universidad Nacional Agraria La Molina, 2018)
    En el presente estudio se evaluó la eficacia del uso de una enzima (hemicelulasa al 2%, materia prima:agua de 3:1 y tiempo de hidrólisis de 24 horas) para incrementar el rendimiento de la extracción del aceite de moringa ...


    Av. La molina s/n - La molina
    Tel: 614-7800


    Contact Us | Send Feedback
     

     

    Browse

    All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

    My Account

    LoginRegister

    Discover

    Author
    Fernández Sobrados, Jhoel (1)
    Subject
    Aceite de moringa (1)
    Aceites vegetales (1)
    Altitud para la conservación (1)Enzimas (1)Evaluación (1)Extracción por presión (1)Moringa oleifera (1)Métodos (1)Perú (1)Tecnología de los alimentos (1)... View MoreDate Issued
    2018 (1)
    Has File(s)Yes (1)


    Av. La molina s/n - La molina
    Tel: 614-7800


    Contact Us | Send Feedback