contacto | licencia de uso | Política de repositorio |
    • Login
    Search 
    •   DSpace Home
    • UNALM - ESCUELA DE POSGRADO
    • DOCTORADOS
    • Ciencia Animal
    • D-CIAN Tesis
    • Search
    •   DSpace Home
    • UNALM - ESCUELA DE POSGRADO
    • DOCTORADOS
    • Ciencia Animal
    • D-CIAN Tesis
    • Search
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Search

    Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

    Filters

    Use filters to refine the search results.

    Now showing items 1-1 of 1

    • Sort Options:
    • Relevance
    • Title Asc
    • Title Desc
    • Issue Date Asc
    • Issue Date Desc
    • Results Per Page:
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
    Thumbnail

    Enriquecimiento de la carne de cuy con ácidos grasos omega-3 mediante la suplementación de las dietas con aceite de pescado y semillas de sacha inchi 

    Guevara Vásquez, Jorge Ernesto (Universidad Nacional Agraria La Molina, 2009)
    El objetivo del estudio fue obtener carne de cuy enriquecida con ácidos grasos omega-3 mediante la suplementación de las dietas con aceite de pescado, semillas de sacha inchi o la combinación de ambos. Se utilizaron 48 ...



    Av. La Molina s/n - La Molina
    Tel: 614-7800

    Contact Us | Send Feedback

     

     

    Browse

    All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

    My Account

    LoginRegister

    Discover

    AuthorGuevara Vásquez, Jorge Ernesto (1)SubjectAcidos grasos (1)Alimentación de los animales (1)Cobaya (1)Consumo de alimentos (1)Dieta (1)Enriquecimiento de los animales (1)Ganancia de peso (1)Perú (1)Piensos concentrados (1)Rendimiento cárnico (1)... View MoreDate Issued2009 (1)Has File(s)Yes (1)



    Av. La Molina s/n - La Molina
    Tel: 614-7800

    Contact Us | Send Feedback